Szállítási információk

 

Webáruházunk szerződött szállító partnerei az MPL és a GLS.

 MPL Házhoz kézbesítés:

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Csomag nyomkövetés:
https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal

GLS Házhoz kézbesítés:

Rugalmas kézbesítés
Három kézbesítési kísérlet! A GLS magáncímre is kiszállítja a feladott csomagokat.
Már az első kézbesítési kísérlet is kérhető igény szerint munkaidő utánra, 17-20 óra között (jelenleg még területi korlátozás mellett, csak meghatározott településekre).

A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulásáról a GLS e-mailben tájékoztatja a címzetteket. Az értesítőben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, GLS Automatából, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét.

 A címzettek tájékoztatása érdekében felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az SMS küldése a GLS szerverén keresztül történik, ezért az üzenetre nem kell válaszolni, mert azt nem a futár kapja meg. A címzettek az SMS-ben automatikusan megkapják a futár telefonszámát, akitől további tájékoztatást kérhetnek a kézbesítéssel kapcsolatban.

GLS információ a feladott csomagokról.:
GLS csomag nyomkövetés : https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes/

 A csomagokat a vonalkódos csomagcímke azonosítja. A vonalkódot minden áthaladási ponton szkennelik, a csomagot és a szolgáltatás jellemző adatait (csomagszám, súly, dátum, idő, hely) a rendszer automatikusan összerendezi.

A feladott csomagról a csomagszám alapján érdeklődhet.

Kézbesítéskor a szkennelés során az alábbi adatok kerülnek rögzítésre:

  • átvevő neve / kézbesíthetetlenségi ok,
  • időpont,

A címzett a GLS által kiállított átvételi igazolást aláírja, majd a nevet a gépkocsivezető rögzíti a szkennerben.
A Címzettek részére fenntartott vevőszolgálat elérhetősége hétfőtől−péntekig 7.00 – 20.00 óráig
A GLS szétválasztotta a vevőszolgálat működését az érdeklődések szerint. Így külön vevőszolgálatot tart fenn a címzettek részére, ahol gyorsan és egyszerűen tájékozódhat a várható csomagkézbesítésről.

Telefon: (+36 29) 886 700
Mobil: (+36 20) 890-0660 

Szállítási díjaink mindkét szerződött szállító partnerünk (MPL,GLS) esetében:

  • 0-29.999 Ft között minden csomagra vonatkozóan 1590 Ft szállítási díj.
  • 30.000 Ft felett minden csomagra vonatkozóan ingyenes szállítás.
  • Utánvételes rendelés esetén értékhatártól függetlenül 400 Ft utánvételi díj kerül felszámolásra.

 

Background of newsletter subscription

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb termékekről és akciókról!