Entac Elemlámpa Fókuszálható Plasztik (Kínáló) - 3AAA

Entac Elemlámpa Fókuszálható Plasztik (Kínáló) - 3AAA
Cikkszám: EFL-ZOOM-PL
Megosztás
Megosztás
Megosztás emailben
Másolva!
Biztosíts világítást magadnak minden helyzetben az Entac Fókuszálható 1W-os, plasztik elemlámpáival. Áramszünet idején, kirándulásokon, téli, sötét reggeleken és sok más esetben válhatnak hasznukra az elem és zseblámpák. A Fókuszálható 1W-os, plasztik lámpánk IP44-es tulajdonságának köszönhetően rendkívül időtálló és nedvesebb időjárásban is használható. A lámpa fényét 1W teljesítményű és 110 lumen fényerejű LED biztosítja, amellyel maximum 30 méteres távolságra világíthatunk. Választható kéken, zölden, sárgán és pirosan világító színgyűrűs változatok közül. Zoom fejével a fényt még könnyebben irányíthatjuk a megvilágítandó területre. Az elemlámpa 3 darab AAA-s elemmel üzemeltethető, amely nem tartozék. Működési ideje legfeljebb 8 óra.
Raktáron
Szállítás: 2-5 munkanap
Entac Elemlámpa Fókuszálható Plasztik (Kínáló) - 3AAA
Cikkszám: EFL-ZOOM-PL

Technikai Paraméterek

Teljesítmény 1 W
IP Védettség IP44
Max. világítási táv 30 m
Energiaforrás 3xAAA
Szélesség 33 mm
Magasság 107 mm
Mélység 33 mm

Világítástecnikai Adatok

Fényáram 110 lm

Funkcionalitás

Max. üzemidő 8 óra
Szállítási információk

Nagyon köszönjük, hogy webshopunkat választottad vásárlásodhoz. Az alábbiakban megtalálod szállítási információinkat, hogy a vásárlásod gördülékenyen és zökkenőmentesen történhessen.

  1. Szállítási idő: Általában a megrendeléseket 2-5 munkanapon belül kézbesítjük. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag a szállítás hosszabb ideig tart, előre értesítünk.
  2. Szállítási díj:  0-29.999 Ft között minden csomagra vonatkozóan 1590 Ft szállítási díj. 30.000 Ft felett minden csomagra vonatkozóan ingyenes szállítás. Utánvételes rendelés esetén értékhatártól függetlenül 400 Ft utánvételi díj kerül felszámolásra.
Background of newsletter subscription

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb termékekről és akciókról!