Faipari ragasztó Hunor D3 750 g
Cikkszám: 64089
Megosztás
Megosztás
Megosztás emailben
Másolva!
Mérsékelten vízálló vizes-diszperziós ragasztóanyag tömörfa és faalapú lapok ragasztására.
Raktáron
Szállítás: 2-5 munkanap
Faipari ragasztó Hunor D3 750 g
Cikkszám: 64089
Használható szerelésnél (köldökcsap, toldások ragasztása stb.) és felületragasztásra (furnérozás stb.). Az egyik ragasztandó felületnek feltétlenül nedvszívónak kell lennie. Szerves oldószert nem tartalmaz. Áttetszővé szárad. Hosszú nyitott idő, közepes présidő. Nagy kötési szilárdság. D3 vízállóság (DIN EN 204 szerint). FELHORDÁS: A ragasztandó felületekről távolítsa el az esetlegesen meglévő tapadást gátló anyagokat (olaj, gyanta stb.), a port és a szennyeződést. Ellenőrizze a fa előírt nedvességtartalmát. Felhasználás előtt a ragasztóanyagot alaposan fel kell keverni. Munkavégzéskor a ragasztó és a környezet hőmérséklete nem lehet +14 oC alatt. A ragasztó felhordása apró fogazású kenőlappal, ecsettel vagy gépi felhordó eszközzel (pl. ragasztó henger) történjen – az egyik vagy mindkét felületre. A felületeket pontosan kell illeszteni és megfelelő erővel összepréselni. Nyitott idő: kb. 10 - 12 perc, fehéredési pont: +6 oC. Kiadósság: 100–200 g/m2. PRÉSIDŐ: A présidő függ a ragasztásban résztvevő anyagok és a környezet hőmérsékletétől, a fa fajtájától, vastagságától, nedvességtartalmától, a ragasztó viszkozitásától, valamint az alkalmazott nyomás nagyságától. A gyakorlati tapasztalatok figyelembe vételével, a préselés időtartama min. 30 perc. FONTOS TUDNIVALÓK: Az összeragasztott felületek megmunkálását legkorábban 24 óra elteltével lehet megkezdeni. Fagyveszélyes! Csatornába önteni nem szabad. A már megszáradt ragasztómaradvány háztartási hulladékként kezelendő. ÖSSZETÉTEL: Polivinil-acetát kopolimer bázisú vizes diszperziós ragasztóanyag.
Szállítási információk

Nagyon köszönjük, hogy webshopunkat választottad vásárlásodhoz. Az alábbiakban megtalálod szállítási információinkat, hogy a vásárlásod gördülékenyen és zökkenőmentesen történhessen.

  1. Szállítási idő: Általában a megrendeléseket 2-5 munkanapon belül kézbesítjük. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag a szállítás hosszabb ideig tart, előre értesítünk.
  2. Szállítási díj:  0-29.999 Ft között minden csomagra vonatkozóan 1590 Ft szállítási díj. 30.000 Ft felett minden csomagra vonatkozóan ingyenes szállítás. Utánvételes rendelés esetén értékhatártól függetlenül 400 Ft utánvételi díj kerül felszámolásra.
Background of newsletter subscription

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb termékekről és akciókról!