Hobby box vegyesfiókos 1/6/30

Hobby box vegyesfiókos 1/6/30
Cikkszám: 5981011
Megosztás
Megosztás
Megosztás emailben
Másolva!
Hobby box általános célokra tetszőleges felhasználás.
Raktáron
Szállítás: 2-5 munkanap
Hobby box vegyesfiókos 1/6/30
Cikkszám: 5981011

1 nagy, 6 közepes és 30 kis fiókkal

 
Fiókok mérete (Szélesség x Magasság x Mélység):
kicsi:           5,2 x 3,5 x 13,8 cm
közepes:   13,6 x 5,7 x 13,6 cm
nagy:         27,6 x 5,7 x 13,6 cm
 
A műanyag fiókos fém tárolószekrények ideálisak kisebb tárgyak és alkatrészek szervezett tárolására. Ezek a szekrények kiválóan kiegészítik a gyártást, műhelyberendezést, garázsokat, pincéket, irodákban és mindenhol, ahol szükség van arra, hogy az apró tárgyak jól elrendezve és kéznél legyenek.
A szekrények külön állhatnak, illetve egymásra rakhatóak (az aljukon négy műanyag láb van), vagy a falra akasztható. Különböző méretekben (különböző magasságban, szélességben és mélységben) és a műanyag fiókok különféle kombinációival készülnek. A szekrények kompakt egységeket alkothatnak. A tárolószekrények acéllemez kerettel rendelkeznek.
A váz kiváló műanyag porszórással rendelkezik, amely véd a korrózió ellen.
A fiókok vagy átlátszóak, polisztirol (PS) műanyagból készülnek
A fiókok olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely megakadályozza, hogy a fiók gyorsan kihúzva vagy a szekrény megdöntésekor kiessen. A vezetősínek biztosítják a fiókok kényelmes kezelését (megakadályozzák a fiókok elakadását).
 
 
Szállítási információk

Nagyon köszönjük, hogy webshopunkat választottad vásárlásodhoz. Az alábbiakban megtalálod szállítási információinkat, hogy a vásárlásod gördülékenyen és zökkenőmentesen történhessen.

  1. Szállítási idő: Általában a megrendeléseket 2-5 munkanapon belül kézbesítjük. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag a szállítás hosszabb ideig tart, előre értesítünk.
  2. Szállítási díj:  0-29.999 Ft között minden csomagra vonatkozóan 1590 Ft szállítási díj. 30.000 Ft felett minden csomagra vonatkozóan ingyenes szállítás. Utánvételes rendelés esetén értékhatártól függetlenül 400 Ft utánvételi díj kerül felszámolásra.
Background of newsletter subscription

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb termékekről és akciókról!